Чистий прибуток Кернела у 2024 ФР може скласти $370 млн — Eavex Capital

Квартальний прибуток «Кернела» у перерахунку на одну акцію склав приблизно 1,8 злотих. За прогнозом, у 2024 фінансовому році «Кернел» заробить $370 млн чистого прибутку (5 злотих в перерахунку на одну акцію).

Про це повідомляє Eavex Capital.

«Таким чином, при поточній ціні акцій 12,3 злотих компанія оцінюється з низьким мультиплікатором 2,5х Р/Е (ціна/прибуток)», — повідомляють аналітики.

Котирування акцій «Кернела» на біржі зросли на 6,7% до 12,3 злотих, реагуючи позитивно на новину про перенесення строків делістингу на невизначений термін.

«Проте, на наш погляд, ризик делістингу зберігається і тому важко розраховувати на те, що акції компанії зараз зацікавлять інституціональних інвесторів», — додали в Eavex Capital.

Читайте також: Доходи Кернела у 2 кварталі 2024 ФР зросли майже вдвічі — звіт

Єврооблігації «Кернел» з погашенням в 2027 році торгувалися на минулому тижні за ціною 69 центів за долар номіналу, що дає дохідність до погашення на рівні 19% річних у доларах.

Як повідомлялося раніше, «Кернел» отримав інформацію від Управління фінансового нагляду Польщі («PFSA») про призупинення адміністративного провадження щодо делістингу компанії з Варшавської фондової біржі.

Виконано за допомогоюDisqus